Online med Visma eAccounting

Visma eAccounting er et online regnskabsprogram der såre simpelt klarer din fakturering, holder styr på hvor meget du skal betale i moms og som giver notificationer på betalingsfrister mv. Ganske enkelt alt det du har brug for, uden bekymringer.

Prøv Visma eAccounting

Klik og få dit login med det samme – så kan du frit prøve regnskabsprogrammet eAccounting i 14 dage

Prøv gratis!

Visma eAccounting

  • 100% online regnskabsprogram
  • Responsivt design der fungerer på din PC, Tablet og Smartphone.
  • Gratis medlemskab til produkt-community
  • Gratis vejledningsfilm der guider dig 24/7 step-by-step
  • Gratis Apps til CRM adgang og mobile scanneren. Så kan du scanne dine bilag ind i programmet, og har altid adgang til dine data og notifications
  • Gratis revisoradgang til din bogholder

Kom godt i gang

Du bliver hjulpet godt i gang på få minutter, og kan starte faktureringen allerede i dag. Skal du have flyttet stamdata fra et andet regnskabsprogram, sker det nemt ved en eksport, og du er kørende på 30 min.

Momsen er der altid styr på

Du kan løbende følge med i hvor meget du kan forvente, at skulle betale i Moms. Dit dashboard opdaterer alle ændringer og viser dig løbende momsen. Betal og afstem med 2 klik!

Se videoen om eAccounting

Få en hurtig præsentation af hvad programmet kan, og se hvordan funktionerne ser ud.
Sådan ser fremtidens regnskabsprogram ud, og du kan få det med dig her og nu.

Prøv Visma eAccounting helt gratis

Bestil Visma eAccounting nu!

Ofte stillede spørgsmål

  • Kan min revisor og jeg samarbejde i programmet?

    Visma eAccounting er en god løsning til at understøtte effektivt samarbejde mellem din virksomhed og revisor eller regnskabspartner. Du kan eksempelvis tage hånd om faktureringen og efterfølgende lade andre klare resten. Der er ingen papirer der skal sendes eller filer der skal overføres. Din revisor logger på dit eAccounting når vedkommende har behov for det!

  • Er det nødvendigt regnskabserfaring for at kunne benytte Visma eAccounting?

    Målsætningen i alt, fra funktioner til design og grænsesnit, er at Visma eAccounting skal gøre økonomi- og bogføringsarbejdet så enkelt at hvem som helst kan lære sig det. Skulle der alligevel være funktioner du har spørgsmål til, så er vores erfarne support klar til at hjælpe, ligesom at tilbyder online træningsvideoer og artikler. Der er selvfølgelig også alle de hjælpevideoer du har behov for.

  • Tager I backup af mine data?

    En af fordelene ved at anvende et webbaseret regnskabsprogram er at vi håndterer alt backup af data. Du behøver aldrig at bekymre dig om at noget skulle forsvinde.

  • Behøver jeg at downloade nogle programmer?

    Da Visma eAccounting er webbaseret og designet med tanke på forskellige typer af computere, tablets og smartphones, behøver du ikke installere nogen programmer. Du kører simpelthen programmet i den normale weblæser (browser). Du kan bruge de fleste browsere som Internet Explorer, Chrome, Safari og Firefox.

  • Jeg mangler erfaring, hvordan jeg kommer i gang?

    Selvom du aldrig har arbejdet med økonomi eller bogføring, skal du ikke bekymre dig. Udover at programmet er intuitivt og lavet med tanke på netop brugervenlighed, er der også en kom-i-gang-guide med tips og tricks. Du har selvfølgelig også mulighed for at kontakte vores engagerede support, som kan hjælpe med funktionerne i programmet, eller deltage på vores gratis kom-i-gang kursus.

  • Kan jeg koble programmet sammen med en online webshop?

    Hvis du overvejer at sælge varer på internettet, så tilbyder vi Visma Webshop. Tjenesten er tæt integreret med Visma eAccounting. Du kan læse mere her på siden under 'Tilbudsmoduler'.

  • Er det muligt at gemme fakturaudkast?

    Ja, selvfølgelig. Vi har brugt meget tid på at sætte os ind i og forstå, hvilke funktioner der gør små, som store, hverdagsbekymringer enklere. En af de funktioner er muligheden for at gemme udkast af fakturaer. Du kan med andre ord fylde på din faktura efterhånden som du arbejder

  • Findes programmet som en app?

    Selvom Visma eAaccounting fungerer på såvel tablets, som smartphones, uden nogen app, så findes der mulighed for at hente Visma eAccounting fra App Store (iOS) eller Google Play (Android). App'en indeholder kontaktinformationer på dine kunder og leverandører. Du kan også lave noter, for påmindelser og følge vigtige begivenheden for din virksomheden. Derudover findes også app'en Visma Mobil Scanner, som du kan hente ned og enkelt tage billeder af bilag til brug i programmet.

  • Er support inkluderet?

    Selvfølgelig! Vores fantastiske support hjælper dig både på e-mail og telefon. Du kan også se vores videoer og artikler. Ud over den løbende support tilbyder vi også et gratis kom-i-gang-webinar.

  • Er det muligt at sammenkoble Visma eAccounting med min bank?

    Det er enkelt at kopiere ind- og udbetalinger direkte fra din netbank og ind i Visma eAccounting. Kunder i Danske Bank har desuden muligheden for at få en komplet automatisk integration med deres netbank. Kontakt vores support for at høre mere om dette. Vi arbejder løbende på at kunne tilbyde denne integrerede løsning til flere banker og vil holde dig opdateret efterhånden, som det kommer på plads.